lid ttv effect wint nk schafeltennis

Het is de derde NK-titel voor Bertholee, want na 2008 en 2010 was hij ook de beste van 2011. Zijn 48 punten (van de maximaal haalbare 56) was net geen toernoooirecord (49 punten Rob Bertholee), maar met dit indrukwekkende totaal zette hij zijn naaste belagers op ruime achterstand. Rob Bertholee heeft beide sporten op landelijk niveau gespeeld, sinds 2010 tafeltennist hij bij tafeltennisvereniging Effect uit Mariёnheem waar hij kopman van team 1 is.

Tweede werd Robin Swinkels, vorige week nog derde bij het NK Schaken in Boxtel, die ook de schaakprijs in de wacht sleepte. Omdat hij met tafeltennis ook de nodige puntjes bijeensprokkelde eindigde hij op 42 punten. Derde werd de all rounder Thomas Beuman, die ook tijdens eerdere schafeltennistoernooien van zich had doen spreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.