leontien ladies ride komt naar raalte

Leontien Ladies Ride, een fietsevenement met circa 5000 deelnemers, komt in 2012 naar Raalte. De fietstocht zal vanuit Raalte een groot deel van Salland beslaan. Het Sallands Bureau voor Toerisme heeft woensdagavond uitsluitsel gekregen. De toezegging vanuit de organisatie geldt voor de duur van 1 jaar, maar met een optie voor nog twee jaar daarna.

Na Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch mag Raalte zich in het lijstje voegen. Burgemeester Zoon meldde het nieuws enigszins verheugd in de raadsvergadering afgelopen donderdag. Volgens hem krijgt het evenement een enorme spin-off voor ondernemers in het dorp, onder andere recreatiebedrijven en horeca zullen wel varen bij de komst.

De komst staat volgens de burgervader voor ongeveer 99,9 procent vast. “Het zit hem alleen nog op hele kleine details. Echt kleine details, zoals plaatsen waar de kraampjes komen te staan.”

De exacte datum is nog niet bekend, daar komt in het begin van volgend jaar meer duidelijkheid over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.