lemelerveld klaar voor sukerbietenfeest

In Lemelerveld tekenen ze er meteen voor als het Sukerbietenfeest net zo mag verlopen als vorig jaar. De nieuwe opzet van het programma en vooral de uitbreiding van de tent met een overdekt terras en buitenpodium bleken een schot in de roos.

Het programma kent dan ook weinig aanpassingen. Traditioneel spoelt het dorp op 3 augustus vol met bezoekers tijdens de braderie en ludieke veiling. Op donderdag zijn er activiteiten voor verschillende doelgroepen. Zo is er voor de mensen met een beperking weer het gratis Lenferink Droomfeest. Die avond is er boerenrock met Bökkers Dut Normaal. Het muziekprogramma heeft verder optredens van Manilla, de Legends of Rock en het Janson Showorkest. DJ’s en het festival met shantykoren vullen deze bands aan.

Tijdens het feest is er in zaal Reimink voor de tweede keer Lemelerveld B(l)oeit! Een grootse lelieshow met als thema ‘De wereld aan Lelies’. In tal van decoraties zorgen wereldberoemde arrangeurs voor een bloemenshow in pracht en praal.

Het lijkt er op dat de Super Sunday de reüniedag in Lemelerveld gaat worden. Na het succes van vorig jaar bereiken vanuit het hele land berichten dat oud-lemelervelders er die dag bij willen zijn. De zondag staat bol van activiteiten, tentviering, sukerbietenbrunch, muziek, eurodag op de kermis en het na één jaar al traditionele Sukerbietwerpen.

Meer informatie is te lezen op staging2.feestweeklemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.