Home / archiefcentraal / leerlingen worden uit school gesmeten

leerlingen worden uit school gesmeten

De leerlingen van groep 8 van de De Gouden Emmer zijn woensdag letterlijk de school uitgesmeten. Na acht jaar op de Heinose school te hebben gezeten, was het de schooldirecteur zelf die de blagen de school uit gooide. Voor de leerlingen staat na de zomervakantie een nieuwe uitdaging te wachten: De middelbare school.

Leraren, ouders, opa’s, oma’s en familie van de schoolkinderen waren getuige van het schouwspel. Na het opvoeren van de eindmusical werd de leerlingen op ludieke wijze de deur gewezen. Als eerbetoon aan groep 8 werd er door de lagere groepen een erehaag gevormd waardoor de leerlingen die afscheid namen hun route naar het klimrek vonden.

Op het klimrek zongen de meiden en jongens het eindlied van hun musical nog één keer voor de hele school. Een emotioneel moment voor velen. Sommige ouders hadden binnen deze school vele jaren hun voetstappen gezet. Ook zij zagen alles weer voorbij komen, zoals zij voor de eerste keer de school binnenstapten.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.