laatste zware training voor turnsters

De Rhönradturnsters en -turner van RGV Kwiek hebben het seizoen zaterdag op een goede manier afgesloten. Met een allerlaatste zware ‘training’ bij Omni Mobilae werd er een einde gemaakt aan het turnseizoen.

De turnsters konden terugkijken op een goed jaar voor deze tak binnen RGV Kwiek. Deelname aan het NK, wat een aantal medailles opleverde, en deelname aan het WK in Duitsland, waarbij bij de landenteams een zeer goede plaats werd behaald. De Rhönradtak van Kwiek werd tweede, wat een hele prestatie is met landen als China, Japan en Korea.

Voor de dames en de heer was het een afsluiting waaraan eerst een flinke training werd gehouden. Snelheid en hoogte zijn ze wel gewend, maar balken, houten obstakels, een grote container waar het aardedonker is en dan de weg naar buiten vinden, dat is toch wel wat anders.

De opdrachten die zij te verwerken kregen waren; teamwork, overleg en dan aan het werk. Onder de bezielende leiding van Omni Mobilae werd de zware training een fantastisch element in de groep. De groep is al niet groot, ze kennen elkaar vaak door en door, maar teamwork is even wat anders. Je zag dat de dames en de heer elkaar alles gunden en er werd dan ook goed geholpen. Het was op en top teamwork.

Wanneer de turnsters uit de container waar het aardedonker was kwamen, hoorde je vaak ‘hé waar ben ik, wie ben jij, pas op dat is mijn broek.’ Hoewel het er donker was, er spinnen liepen en het nat was, vonden de dames het toch heerlijk. Als er naar buiten werd gekropen, zagen er een aantal uit als een echte mol.

Na al dit spektakel was het tijd om in de ruimte van Omni Mobilae even op te knappen, te douchen, spuiten met deodorant en klaar te maken voor een gezellige barbecue bij een van de dames in de tuin.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.