kringkampioenschappen bij psv lierderholthuis

Paardensportvereniging Lierderholthuis houdt op 9 juli voor de tweede keer een concours. Op één dag worden de kringkampioenschappen Kring Salland, voor pony’s, verreden. Ook wordt er een concours Hippique voor paarden gehouden. PSV Lierderholthuis kan dit jaar weer beschikken over het terrein, aan de Lierderholthuisweg.

‘s Ochtends vroeg starten de kringkampioenschappen voor de pony’s. Er zijn veertien ringen voor de dressuurwedstrijden. De springruiters en amazones kunnen terecht in twee verschillende ringen. Om twaalf uur starten de bixie-proeven voor jonge en beginnende wedstrijdrijders. In de loop van de namiddag gaan de paarden van start voor hun wedstrijden. Ook hier is tijd en ruimte voor dressuur en springen. De laatste prijsuitreiking vindt plaats voor zonsondergang.

Belangstellenden zijn altijd welkom en de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.