Home / archiefcentraal / kom naar buiten voor een reespeurtocht

kom naar buiten voor een reespeurtocht

Zwoele zomeravonden zijn er nog niet veel geweest. Toch is er aanleiding genoeg om ook in de avonduren fijn naar buiten te trekken. Voor wie er oog voor heeft, valt er veel te beleven in het bos en op de open heidevelden. Laat je daarom eens verrassen en ga mee op een reeënspeurtocht over de Sallandse Heuvelrug.

Op 2, 9 en 16 augustus om 19.00 uur zal een natuurgids je meenemen op een bijzondere wandeltocht, die start bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer in Nijverdal. De beperkte groep, maximaal 20 personen, opgave is noodzakelijk, zal op pad gaan en proberen vanzelfsprekend reeën in hun natuurlijke omgeving te ontdekken. Garantie wordt niet gegeven, maar sporen en andere stille getuigen van dit sprookjesachtige dier zijn ook te ontdekken. Het zal een stevige wandeling zijn en het dragen van goede wandelschoenen wordt dan ook aangeraden.

De kosten van deelname zijn 4,00 euro per persoon, deze moet contant en gepast worden betaald. De wandeltocht duurt ongeveer 2,5 uur en kinderen vanaf 12 jaar kunnen ook meelopen. Honden kunnen niet mee, vanwege de kans op verstoring. De wandeling start om 19.00 uur bij het bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281 in Nijverdal.

Reservering kan alleen via het bezoekerscentrum. Die is geopend van di t/m zo van 10.00 uur tot 17.00 uur. Of via www.staatsbosbeheer.nl voor de andere data.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.