kom luisteren naar de zee

Oud-Heetenaar Bruno Doedens komt met SLeM met een nieuwe show: ‘Zeezien’, een theatraal expiriment van eb tot vloed. Je kunt hier luisteren naar de zee. Naar verhalen over golven en dijkwerkers. Over scheepswrakken, invasies en strandjutters. Naar vissers en historici. Aan het boeiende verhaal over verleden, heden en toekomst van de Hondsbossche en Pettemer Zeewering voegt SLeM een nieuw verhaal toe. Samen met jou. Speel mee in het vijfenhalve kilometer lange landschapstheater-experiment. SLeM belooft je een middag, die je niet snel zult vergeten.

Aanmelden kan op karavaan.nl. Zeezien is 30 juli van 13.30 tot 17.00 uur en 31 juli van 14.30 tot 17.30 uur. De tijden zijn inclusief looptijd vanaf de dijk bij Camperduin en bij Petten. De entree is gratis. Na aanmelding ontvang je enkele dagen voor aanvang van de voorstelling per email nadere informatie over waar je precies moet zijn en het programma. Ook kun je deze informatie op de sites van Karavaan en SLeM vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.