kinderen leven zich uit bij voetbaldriedaagse

.

Maandag was de dag waarop iedereen even met elkaar kennis kon maken. In 6 teams van 10 spelers gingen de spelers verschillende voetbalonderdelen oefenen. Elke middag werd afgesloten met het toernooi van De Voetbal Academie. Hierin streden de 6 teams onderling voor een finale plaats. Maandagmiddag kreeg ieder team de kans om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op dit toernooi.

Op dinsdag werd het een echte techniekdag. In 6 verschillende groepen gingen de spelers werken aan de passing, dribbel, schijnbeweging en andere technische onderdelen. Dinsdagmiddag was de laddercompetitie en waren er weer wedstrijden voor het toernooi.

Op woensdag waren er 5 tegen 5 en 4 tegen 4 wedstrijdjes die, ondanks de vermoeidheid die er was, met heel veel energie werden gespeeld. Uiteindelijk de driedaagse afgesloten met de finale. Barcelona was de winnaar en trainer Imre Jansen was zeker net zo blij als zijn spelers. Behalve dat er heel erg gedreven gespeeld is werd er ook netjes opgeruimd en schoongemaakt. Elke dag werden er cijfers gegeven voor de kleedkamer en het opruimen van de lunchtafel. Bayern Munchen was daarin de uitblinker.

Daan Koerhuis was er blij met het enthousiasme van de trainers en vrijwilligers. ” Zonder hun steun had ik dit niet kunnen realiseren. Het kost heel veel energie deze dagen maar de kinderen waren echt heel erg leuk wardoor het geen seconde te veel moeite is geweest. Ik ben echt blij met het weer dat we hebben gehad en ook verliepen de onderdelen goed. Al met al dik tevreden en ook wel een beetje trots.”

Vanaf 9 september zullen er weer trainingen zijn bij De Voetbal Academie. Iedereen die geïnteresseerd is kan zich aanmelden via staging2.devoetbalacademie.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.