Home / archiefcentraal / kermis boerhaar goed bezocht

kermis boerhaar goed bezocht

Kermis Boerhaar opende 8 juli met het Krovo schuttersfeest. Wessel van Remmen en Wouter van Remmen mochten zich jeugdkoning van kermis Boerhaar noemen. Henk Krijt werd de schutterskoning.

Op zaterdag waren de kinderspelen, met ruim 140 deelnemers, een groot succes. Merel Hendriks bleef tijdens de stoelendans als enige overeind en mocht zich dus winnares van de stoelendans noemen. Het Van Remmen en Leef waterspektakel was erg populair onder de bezoekers. 17 teams deden mee maar Aaro en Tibor waren met 2,06 minuten toch echt de snelste, gevolgd door Raymond en Michel met 2,08 minuten. De derde plek is gehaald door Jordy en Max.

Ook de Playbackshow trok veel bekijks, met maar liefst dertig optredens werd de zaal elke keer plat gespeeld. Rianne, Wendy, Miranda, Marnout, Lineke en Jory wisten de tent met hun optreden vol te krijgen en wonnen dan ook de playbackshow.

De heftige eerste Bangerrace is gewonnen door Mario Dokman. De deelnemers spaarden elkaar niet tijdens deze race en reden vol bij de tegenstanders naar binnen. De kermis is het hele weekend druk bezocht en namens de organisatie kijkt dan ook terug op een geslaagd weekend.

Lees ook

Daggenvoorde Keuken & Interieur naar De Zegge VII

RAALTE – Daggenvoorde Keuken & Interieur heeft een kavel van ruim 2600 vierkante meter gekocht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.