kennismakingsmiddag carmel college salland

Maandagmiddag komen 228 nieuwe VMBO leerlingen kennismaken met hun klasgenoten en mentor op het Carmel College Salland. Na kennismaking met hun mentor en nieuwe klasgenoten volgen zij deze middag ook twee clinics waarin samenwerkingsopdrachten worden gekoppeld aan sport of cultuuractiviteiten. Elke klas krijgt twee clinics aangeboden, de klas kan kiezen uit zingen, dansen, multimovez fitness en dansplaten, voetbal, handbal, wielersport.

Bij deze clinics ondersteunen verenigingen en organisaties die aangesloten zijn bij de Sport en Cultuur Academie Salland. Zo helpt CRT bij het fietsen, GIBO Groep Kwiek bij de handbal, Heino en Rohda bij het voetbal. De gemeente Raalte levert een instructeur bij multimovez en Song & Dance uit Zwolle verzorgt het zingen en dansen.

Deze clinics vormen een voorproefje voor de programma’s die de leerlingen in het komend schooljaar kunnen kiezen binnen de Carmel Fit for Life opleidingen. In deze opleidingen worden sociale vaardigheden als samenwerken, zelfvertrouwen, jezelf leren presenteren, doorzettingsvermogen geoefend binnen sport en cultuur programma’s. Dat gebeurt aansluitend aan het gewone lesprogramma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.