karavaan van de heemruiters naar drenthe

Meer dan twintig jeugdleden van de Heemruiters trokken dit weekend in karavaan naar Drenthe. De pony’s werden van stal gehaald en iedereen verzamelde zich met auto en trailer bij Manege Bartels in Mariënheem.

Rond 15.30 uur arriveerde de hele club bij een manege in Zwiggelte. Alle pony’s werden na de lange rit snel op stal gezet. Om het hele uitje te bekostigen werd er een veiling gehouden waarbij een complete schoonheidsbehandeling werd geveild, ook deden de mannen- en vrouwengeurtjes het goed.

Daarna werd het tijd voor de meiden om de pony’s alleen te laten en zelf ook een slaapplek in de stapelbedden op te zoeken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.