Home / archiefcentraal / joy goedkoop misschien naar wk en os

joy goedkoop misschien naar wk en os

De Raalter topturnster Joy Goedkoop mag misschien naar het WK turnen in Tokio. Als de Nederlandse delegatie daar goed presteert mag Goedkoop misschien zelfs met haar team naar de Olympische Spelen in London van 2012.

Joy zit in de zogeheten WK trajectselectie van de KNGU. Uit de elfkoppige selectie mogen zeven turnsters naar het WK, dat van 7 tot en met 16 oktober wordt gehouden. De Raalter turnster maakt volgens insiders goede kans op een ticket naar de wereldkampioenschappen. Ze heeft namelijk goed gepresteerd op het NK en afgelopen EK.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.