jordy luisman wint streetrace steenwijk

Jordy Luisman, van ATB-Team Lemelerveld, heeft de streetrace voor mountainbikers gewonnen. Op 20 juli werd in Steenwijk deze streetrace verreden. In tegenstelling tot de normale mountainbikewedstrijden ging het parcours hier grotendeels over verhard terrein, enkele single tracks over het gras en nog even een trap zorgden voor de afwisseling.

Jordy Luisman, Dienand Broekhuis, Lyan Rensen en Jeroen Wessel van het ATB Team deden mee. Lyan lootte een goede startpositie en de drie heren stonden achterin, ongeveer veertig man deed mee. Na de start moesten de heren dus zo snel mogelijk naar voren rijden. Jordy slaagde er na tien minuten koers in de aansluiting met de kop van de wedstrijd te vinden.

Samen met medevluchter Bart Barkhuis hield Jordy vooraan stand. In de eindsprint bleek Jordy de snelste te zijn en ging met de overwinning op zak naar huis. Voor Dienand en Jeroen stopte de inhaalrace net buiten de top tien. Het veld was al zodanig ver uit elkaar getrokken dat verder naar voren rijden er niet in zat. Jeroen finishte als 12e en Dienand als 15e. Lyan Rensen wist tussen het mannengeweld redelijk stand te houden. Ze finishte als eerste dame en op een 27e plek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.