jonge mantelzorgers naar rokes erf

Carinova Mantelzorgondersteuning brengt op 31 augustus een bezoek aan Rokes Erf in Ommen. Deze activiteit is speciaal voor jonge mantelzorgers van 6 tot en met 12 jaar uit de gemeente Dalfsen, Hardenberg, Ommen en Raalte. Je gaat lekker verdwalen in een maïsdoolhof en koeien voeren. Ook kunnen de kinderen in het stro van de speelschuur spelen en trampoline springen.

Het bezoek duurt van 13.30 tot 16.30 uur en vindt plaats op Rokes Erf, Dwarsweg 1 in Ommen. Geef je op voor donderdag 25 augustus via 0529 67 62 89 of per mail via steunpuntmantelzorg@carinova.nl Er zijn geen kosten aan verbonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.