johan kiekebosch wint racefiets in tourspel

Johan Kiekebosch, de voorzitter van wielervereniging CRT Raalte, rijdt deze zomer nog op een Cannondale CAAD 8 rond. Hij wint namelijk de racefiets uit het Tourspel van NuCentraal. Kiekebosch, derde in het algemeen klassement, maar de beste uit het verspreidingsgebied van onze sites en kranten, stond na dag een aan de leiding van het algemeen klassement.

Hij moet zich in een tent op het wielerpark verantwoorden op de eerste dag van de tour. Hij presenteerde namelijk het Tourspektakel op het wielerpark, maar maakte dus ook de winnaar van de eerste dagzege in het Tourspel bekend: zichzelf. Hoe goed hij kan fietsen weten we niet, maar hij is blijkbaar en goede ploegleider, daar kunnen ze bij CRT trots op zijn.

Rick Mosterd uit Wijhe wint de tweede prijs, drie maanden lang onbeperkt sporten bij Lifestyle Centre in Raalte. Daarbij krijgt hij ook BENFIT voedingsbegeleiding.

Voor een compleet overzicht van het klassement verwijzen we je naar de site van het Tourspel.

Ons rest de Tourspeldeelnemers te bedanken, maar in het bijzonder natuurlijk de sponsoren: Kokkiebikes uit Lemelerveld, LifeStyle Centre uit Raalte, DDMC uit Raalte, EG Computerspecialisten uit Lemelerveld en natuurlijk hadden we het niet zonder de deskundige hulp van Wielervereniging CRT Raalte gekund.

Tot volgend jaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.