je eigen houten vliegtuigje maken

In 8 weken tijd je eigen houten speelgoed maken, dat kan je helemaal zelf. Kinderen uit groep 5 tot en met groep 8 van de basisscholen kunnen vanaf 21 september elke week houtbewerken op de zolder van ‘t Olde postkantoor in Olst.

Helicopters, watermolens, huisjes, treintjes, kerkjes en een kasteel, keuze genoeg. De eigen bijdrage is 20 tot 25 euro, ligt er net even aan wat je wilt gaan maken. Kinderen kunnen zich opgeven door te bellen naar Landstede Welzijn Olst-Wijhe 0570-562529 of via welzijnolstwijhe@landstede.nl. ‘t Olde postkantoor is te vinden aan de Aaldert Geertsstraat 39 in Olst.

Wanneer je een minimum inkomen heeft, kun je voor bepaalde kosten van de gemeente een bijdrage krijgen. Hiertoe moet je een verzoek bij de gemeente indienen. Voor meer informatie of het indienen van een aanvraag kunt je contact opnemen met de gemeente Olst-Wijhe via 0570-568080. Het aanvraag-formulier kan ook worden gedownload via staging2.olstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.