jan bosman rock vol ludieke gein

Het is wat later dan voorgaande jaren, maar zondag 24 juli staat de negende editie van Jan Bosman Rock op het programma. Het kleine festival, dat traditiegetrouw een week voor het begin van de bouwvakvakantie plaatsvindt, zal ook dit jaar weer gekenmerkt worden door gezelligheid, goede muziek en natuurlijk ludieke gein. Zo is er bij tropische omstandigheden weer een zwembad aanwezig.

Eén van de twee bands die op het podium zal staan is Vine-Yard, een jonge punkrockband die bekend staat om hun energieke show van catchy punkrocksongs. Daarnaast zal het Nijmeegse Bandito het podium beklimmen. Deze band heeft de afgelopen jaren hoge ogen gegooid in het Gelderse hardrockcircuit en zal nu ook op JBR rocken alsof hun leven ervan afhangt.

De laatste uurtjes zijn voor het Luttenbergse Kaasverzamelaars DJSet. Zij zullen het festival afsluiten met allerlei dancemuziek.

Het festivalterrein van Jan Bosman Rock ligt zoals elk jaar aan de Spanjaardsdijk, zo’n drie kilometer buiten Heeten, richting Deventer en is geopend van 14.00 tot 22.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.