intermezzo is op zoek naar vrijwilligers

IntermeZZo, het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten is op zoek naar vrijwilligers. Het nazorgcentrum draait nu anderhalf jaar en ziet het gastenaantal toenemen. Er zijn al meer dan 2200 mensen langs geweest. Ook daarom zijn er meer gastvrouwen/heren nodig.

Momenteel zijn 26 vrijwillige gastvrouwen de uitvoerende energie van IntermeZZo, maar ze willen er graag wat nieuwe gezichten bij. Als je je als nieuwe collega aanmeldt, ben je minimaal een vast dagdeel per week gastvrouw/heer, samen met een andere vrijwilliger. Tijdens dat deel bestaan de werkzaamheden uit gesprekken voeren met inlopende gasten en geplande activiteiten ondersteunen, zoals yoga, schilderen en leren bloggen.

De organisatie beschrijft het team als een team met ‘open en vriendschappelijke onderlinge contacten, waarin iedereen zichzelf kan – zelfs moet – blijven’. Er wordt scholing gegeven op gezette tijden. Twee keer per jaar is er een gezamenlijk activiteit, waarbij teambuilding centraal staat. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corine den Hollander, coördinator IntermeZZo, via 038 4246088. Ook kun je naar nazorgcentrum.nl gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.