Home / archiefcentraal / ik hou van holland spel bij traxx

ik hou van holland spel bij traxx

Jongerenwerk van Landstede Welzijn houdt op 13 juli een Tienerdag voor iedereen tussen 10 tot 14 jaar. Er zijn enkele activiteiten rondom het spel ‘Ik Hou van Holland’ en als afsluiter is er een barbecue.

Je bent om 14.30 uur welkom in jongerencentrum TraXX aan de Schapenstraat 3 in Raalte. De eigen bijdrage is 3,50 euro. In verband met een beperkt aantal plaatsen kan je je voor 10 juli opgeven. Voor informatie en opgave kun je mailen naar roykiekebosch@live.nl of via 0572-363191.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.