ik hou van heino op tijdens pompdagen

De Heinose Winkeliersvereniging doet een oproep aan verenigingen, instellingen en stichtingen om mee te doen aan de “Ik hou van Heino” show. Deze show is een parodie op Ik hou van Holland show van Linda de Mol en wordt op de woensdagavond in de Pompdagen na de officiële opening gehouden in het Hof van Rakhorst.

“We zijn op zoek naar 5 enthousiaste mannen en 5 vrouwen van diverse verenigingen uit voormalige gemeente Heino” vertelt Inge van der Linden van de Heinose Winkeliersvereniging. Deze 10 maken kans op een waardecheque ter waarde van 500 euro, beschikbaar gesteld door Heino Akief en de Heinose Winkeliersvereniging. Voorwaarde voor deelname is wel dat ze het geldbedrag inzetten voor een goed doel. De mannen worden geacht in oranje kledij deel te nemen en de vrouwen in rood wit blauwe kledij.

Daarnaast strijden 20 vrouwen en 20 mannen uit het klantenbestand van de deelnemende winkeliers voor prachtige prijzen van de winkeliers. “Het wordt een prachtige show waarbij de jongens tegen de meisjes strijden met vragen over Heino en veel entertainment zoals, rad van fortuin, muziekvragen en spelelementen als sjoelen ed. Ook wordt het publiek bij spelelementen betrokken. Kortom de moeite waard om je op te geven,” vertelt Inge enthousiast.

Opgave voor de verenigingen om mee te spelen kan door (voor 29 juli) een mail te sturen naar emielwillemsen@yahoo.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.