hou die troep toch bij je joh

Wie niet kan staan, mag gaan zitten. En dat nog wel langs de N35, in het bos tussen Heino en Raalte. Op een houten bankje, zoals je wel vaker in het bos ziet? Welnee, op een luxe lederen stoel. Breng gerust gezelschap mee, want er is plek voor twee.

Bij de afvalcontainer in het bos langs de grote weg is een tweetal stoelen gedumpt. De eigenaar van de stoelen vond het blijkbaar teveel moeite om even langs het afval-brengstation van de Rova te gaan. Is ook wel veel gevraagd. He-le-maal naar de Rova. En als je dan bij de Rova bent, moet je de stoelen ook nog eens he-le-maal in de container gooien. En daarna, moet je ook nog eens he-le-maal niks betalen. Herhaling: He-le-maal niks betalen.

Bericht aan de eigenaar van de stoelen, namens een groot deel van de gemeenschap: Bedankt! Als we dit nou met zijn allen gaan doen, dan is Napoli er binnenkort niks meer bij. Echt, bedankt. Voor de volgende keer: Hou je troep bij je, of doe er een briefje bij met: “De factuur voor het opruimen mag naar…” Teveel gevraagd?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.