Home / archiefcentraal / hijskraan zet nieuwe drukpers op zijn plek

hijskraan zet nieuwe drukpers op zijn plek

Het is de derde drukpers voor Veldhuis. Voor de liefhebbers van getallen en statistieken: De pers, een Komori LS 540, kan in vijf kleuren drukken op het formaat 71 x 102 centimeter. “We spreken hier over de nieuwste generatie drukpersen, die vol geautomatiseerd zijn. Het stelt ons nog beter in staat om zowel kleine als grote opdrachten efficiënt te produceren van kleine tot grote oplages. De pers is voor vrijwel alle oplages gebouwd,” aldus directeur Oscar Jager.

Ondanks de crisis in de grafische markt, groeit Veldhuis Media gestaag. Met haar 37 medewerkers, 3 ploegendiensten en haar groeiende orderportefeuille van brochures, boeken, kalenders, posters, magazines en periodieken is de derde drukpers een noodzakelijke uitbreiding geworden.

Lees ook

Natuurmomenten: ‘Van ‘t pad af’

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.