heija heino zoekt plek voor 60 middag

“We hebben al wel andere opties. We zijn concreet op zoek en hopen zo spoedig mogelijk uitsluitsel te kunnen geven,” vertelt Anke Horstman van Stichting Heija Heino. Met welke horecagelegenheden ze in gesprek is, wil ze echter niet vertellen. “We willen niemand uitsluiten.”

Ook de Zonnebloem, die ieder jaar tijdens de Pompdagen een rondje met ouderen door het dorp maakte, moet zoeken naar een nieuwe aanlegplaats voor een kop koffie. Dat vond immers ook altijd bij Oortwijn plaats. “Maar daar hebben wij verder niks mee van doen,” aldus Horstman. “Dat is een andere organisatie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.