grote stijging woninginbraken in raalte

De inbraken worden niet alleen in de nachtelijke uren gepleegd, maar ook op klaarlichte dag. De politie vraagt iedereen extra alert te zijn op verdachte situaties. Je kunt daarbij denken aan personen of voertuigen die zich onnodig ergens ophouden of ongewone belangstelling vertonen voor een woning.

De daders verschaffen zich veelal toegang tot de woningen door gebruik te maken van een openstaand raam of een ruit in te gooien. Opvallend is dat dit meestal gebeurt aan de achterzijde van de woning.

De politie vraagt speciale aandacht voor verdachte situaties, die wellicht te maken kunnen hebben met deze reeks inbraken. Zie je een dergelijke situatie? Bel dan direct 112. Op deze manier kan de politie onmiddellijk poolshoogte nemen en de inbrekers wellicht op heterdaad betrappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.