Home / archiefcentraal / grote stijging woninginbraken in raalte

grote stijging woninginbraken in raalte

De inbraken worden niet alleen in de nachtelijke uren gepleegd, maar ook op klaarlichte dag. De politie vraagt iedereen extra alert te zijn op verdachte situaties. Je kunt daarbij denken aan personen of voertuigen die zich onnodig ergens ophouden of ongewone belangstelling vertonen voor een woning.

De daders verschaffen zich veelal toegang tot de woningen door gebruik te maken van een openstaand raam of een ruit in te gooien. Opvallend is dat dit meestal gebeurt aan de achterzijde van de woning.

De politie vraagt speciale aandacht voor verdachte situaties, die wellicht te maken kunnen hebben met deze reeks inbraken. Zie je een dergelijke situatie? Bel dan direct 112. Op deze manier kan de politie onmiddellijk poolshoogte nemen en de inbrekers wellicht op heterdaad betrappen.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.