groep 8 eindigt schooltijd met de reunie

Afgelopen dinsdag was het zo ver, groep 8 van O.B.S ter Stege in Olst nam afscheid van hun school. Dat deden ze met een bijzondere eindmusical ‘De Reünie’. De vader van Lonne uit groep 8, Peter Mulock, Houwer, schreef de tekst en componeerde de muziek voor de musical allemaal zelf.

Alle kinderen moesten nadenken over wie zij over 15 jaar zijn. Dat ze daar goed over na hadden gedacht bleek wel uit alle verschillende beroepen, zo was er een piloot, een spokenjager, een politiehonden trainer, olympische sportkampioenen, profvoetballers en modekoninginnen. Met ‘oud filmmateriaal’ werd terug geblikt op de oude tijden op de ter Stege school. Ook het schoolteam speelde mee, vanuit Bejaardenhuis Het Grijze Krijtje werden de ‘volwassen geworden’ oud-leerlingen toegezwaaid. Zo werd het net een echte reünie.

Peter Mulock Houwer kreeg bij de eindmusical hulp van vijf vaders. Één hielp met het instuderen van de musical, één deed de techniek en vader nummer 4 regelde het beeldmateriaal. Nog twee vaders stonden te filmen. Groep 8 kijkt terug op een bijzondere afscheidsavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.