Home / archiefcentraal / groep 8 eindigt schooltijd met de reunie

groep 8 eindigt schooltijd met de reunie

Afgelopen dinsdag was het zo ver, groep 8 van O.B.S ter Stege in Olst nam afscheid van hun school. Dat deden ze met een bijzondere eindmusical ‘De Reünie’. De vader van Lonne uit groep 8, Peter Mulock, Houwer, schreef de tekst en componeerde de muziek voor de musical allemaal zelf.

Alle kinderen moesten nadenken over wie zij over 15 jaar zijn. Dat ze daar goed over na hadden gedacht bleek wel uit alle verschillende beroepen, zo was er een piloot, een spokenjager, een politiehonden trainer, olympische sportkampioenen, profvoetballers en modekoninginnen. Met ‘oud filmmateriaal’ werd terug geblikt op de oude tijden op de ter Stege school. Ook het schoolteam speelde mee, vanuit Bejaardenhuis Het Grijze Krijtje werden de ‘volwassen geworden’ oud-leerlingen toegezwaaid. Zo werd het net een echte reünie.

Peter Mulock Houwer kreeg bij de eindmusical hulp van vijf vaders. Één hielp met het instuderen van de musical, één deed de techniek en vader nummer 4 regelde het beeldmateriaal. Nog twee vaders stonden te filmen. Groep 8 kijkt terug op een bijzondere afscheidsavond.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.