groene sw4d stoet trekt door nijmegen

Afgelopen week trok er een groene stoet door Nijmegen en omstreken. Tijdens de Nijmeegse Wandelvierdaagse werden de shirtjes van de Sallandse Wandel Vierdaagse (SW4D) namelijk volop gedragen. Ook burgemeester De Graaf van Nijmegen merkte de speciale shirts op in zijn stad. Na een persoonlijk bedankje van de organisatie van SW4D kreeg de groep dan ook een uitnodiging volgend jaar wederom aanwezig te zijn.

Het was voor de ‘groene lopers’ een enerverende week waarin vele nieuwe contacten zijn gelegd. “Want wandelen verbroedert. Het verbindt mensen met elkaar”, zegt Ben Heethaar van de SW4D. “Ik heb de afgelopen week alleen maar enthousiaste mensen ontmoet. Mensen die allemaal een uitdaging aangingen. Iedereen was vrijdagmiddag zo voldaan toen de Via Gladiola bereikt was en ze werden ontvangen en welkom geheten door familie, vrienden en bekenden. Dan komen de tranen van blijdschap. De ontlading dat de uitdaging en missie is volbracht.”

Voor mensen die dit feest en het gevoel gemist hebben is er dit jaar nog kans om hetzelfde te ervaren. In oktober wordt namelijk de Sallandse Wandel Vierdaagse gelopen. Iedereen kan hier aan meedoen. Voor kinderen tot en met 14 jaar is een speciale kidsroute met onderweg tal van verassingen. Meer informatie is op staging2.sallandsewandelvierdaagse.nl te vinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.