grijp de kwast schilder je kat

Je kunt op 23 juli je huisdier schilderen. Nou kun je dat beter niet zo letterlijk nemen als de afbeelding hiernaast, maar kun je beter met de kwast op het doek te werk gaan. En dat kan in het atelier van Paula Hondsmerk in Okkenbroek.

Samen met Thea Moes uit Oude Molen verzorgt Hondsmerk dan een workshop huisdier schilderen. Je kunt kiezen om je eigen huisdier in pastel op velourspapier te maken, of een koe op doek in acryl.

De workshop duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur en gaat gepaard met een hapje en een drankje. Als deelnemer word je op ontspannen wijze, intensief begeleid. Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met Paula, 0570-551620 of via de website staging2.PaulaHondsmerk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.