goede loting champions league voor mizuwaai

In Wenen was op 27 juni de loting van de eerste voorronde van de Champions League. Waar het toernooi op 2,3 en 4 september wordt gespeeld is nog niet duidelijk. De clubs zijn daar met elkaar in onderhandeling. Het Griekse Patras heeft het eerste recht verworven. Of ze daar gebruik van maken zal eind volgende week bekend worden.

MizuWaAi Dalfsen treft in de eerste voorronde Ormi-Loux patras uit Griekenland, LC Brühl Handball uit Zwitserland en Gil Eanes-Lagos uit Portugal. De eerste wedstrijd voor het team uit Dalfsen is op 2 september tegen Gil Eanes-Lagos. De volgende dag neemt MizuWaAi het op tegen Zwitserland en op de laatste dag van de voorrondes moet Nederland het opnemen tegen Griekenland.

Indien MizuWaAi Dalfsen zich plaatst voor de tweede voorronde dan nemen ze het op tegen het Deense Randers HK of tegen het Hongaarse Debrecen. Deze wedstrijden worden op 17 en 18 september gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.