go ahead eagles presenteert zich aan pers

Om te zorgen dat iedereen zo voordelig mogelijk op de foto komt te staan werd het team keurig begeleid door de heren Thannhauser en Steenbergen. Zij zetten de mannen in de juiste positie op het veld voor de teamfoto. Na het maken van de teamfoto was het tijd voor de individuele foto’s. Op rij en alfabet werden de spelers en stafleden gepositioneerd voor de camera.

En dan het leukste gedeelte van de presentatie.. de actiefoto’s. De spelers moesten hierbij in een rechte lijn lopen en mochten geen schijnbewegingen maken. Maar naar dat verzoek werd niet altijd geluisterd, waardoor sommige foto’s opnieuw moesten worden gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.