gewoon carolien zielsverbinding

In het dagelijks leven kan via je persoon en soms duidelijke subpersoonlijkheden, steeds meer je ziel (en soms zelfs je goddelijkheid) doorschijnen. De liefde van de ziel is zacht, rustig, vriendelijk en respectvol. De ziel biedt je steeds nieuwe manieren aan om te zijn. Maar je hebt een vrije keuze om die nieuwe mogelijkheden te volgen. Door in je dagelijks leven steeds meer in contact te zijn met je ziel, merk je dat de ziel een bepaalde bedoeling heeft met jouw leven. Door steeds meer te luisteren naar je ziel, ga je dit doel ook bereiken.

Er komen dan mensen op je pad die je op allerlei manieren helpen dit doel te bereiken. Soms voelt dat als liefde, opbouwend en soms als confronterend. Deze verbinding voelt dieper dan vanuit de gewone persoonlijkheid. Allerlei dingen gebeuren ‘toevallig’, je komt in een soort van ‘flow’, een stroom.

Een mevrouw schrijft: “Afgelopen zondag was ik in het gezelschap van drie kinderen en vier volwassenen. Eén van de kinderen had ik al wel eens vaker gezien…en ik wist al dat het een hoog gevoelig kind is. Deze dag voelde ik zo veel bij dat kind… We hebben geen woord gewisseld, maar toch wist ik precies wat hij voelde en het leek alsof we een heel gesprek hadden gevoerd. Heel mooi om die openheid te ervaren. Dit heb ik nog niet eerder zo sterk gevoeld. Ik voelde me intens blij. De hele week ervoer ik mooie dingen.”

Een andere mevrouw: “Waarom houd ik mijzelf toch voor de gek? Ik houd altijd maar de schone schijn op en zeg dat het goed met me gaat. Dat is echter niet zo. Toen jij mij aankeek, kwam ik meer bij mijzelf. Ik kom weer een beetje met beide benen op de grond.”

“Zoals hij mij begrijpt, heb ik nog nooit ervaren. We voelen elkaar woordeloos aan. Alles gaat vanzelf. Alle antwoorden komen op mijn pad en ik ervaar het als allemaal cadeautjes.” Hoe staat het met jou? Ervaar jij allemaal cadeautjes op je weg? Vertel gerust je verhaal via de site of via info@carolienjonkman.nl . Ook als je meer wilt leren luisteren naar je ziel of je haar even niet begrijpt.