gewoon carolien spiritueel

In een winkel zoek ik een cadeautje uit voor mensen die ik net heb leren kennen. De mevrouw in de winkel kent deze mensen ook. Ik vraag haar wat zij aan deze mensen zou geven, hen kennende. De mevrouw geeft aan ‘deze mensen zijn heel spiritueel’. Ik vraag ’wat is dat dan?’ De mevrouw vertelt dat ze duurzaam proberen te leven, zonne-energie gebruiken, veel in de tuin bezig zijn en dat ze mediteren. Ook hebben ze veel schilderijen die religieus zijn. Ze bracht me naar de hoek met Boeddhabeelden en wierook. Een spiritueel iemand is dus iemand die…???

Een mevrouw mailt me over het issue ‘koffie’, mag ik dat als spiritueel mens nu wel of niet drinken. Ze houdt van koffie. Alcohol kan ze al op gevoel gebruiken. Is er verschil tussen een spiritueel mens en een mens? Waarin maak je het onderscheid?

In de veranderende wereld lees ik ook veel over dat steeds meer mensen multidimensionaal dienen te zijn. Dat betekent dat je als mens bewust bent van alle dimensies van het bestaan; van alle lagen in de aarde en alle lagen in de hemel. Iemand die multidimensionaal is, wordt steeds meer een pillar of light. En het is belangrijk om dat te zijn, want anders kun je niet een avatar worden of zijn. Maar ieder mens heeft zijn eigen weg. Van binnenuit of door andere mensen wordt verteld wat je nog mist of wat je nog beter kunt doen en hoe je moet zijn om verder te gaan in je ontwikkeling. Op welke dimensie ben je dan geen liefde?

Ikzelf maak me de laatste tijd druk over genezing van DNA vanuit de bron. Ik ben er in mijn geest druk mee. Ik wil het graag… het geeft me drukte. … Ik hoor ‘mijn lijflied’ dat ik op mijn achtste levensjaar in de kerk mocht zingen en dat vaak als ik me druk maak ineens in me opkomt; ‘stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw; de hemel en de aarde….’ vanuit de stilte van het samenkomen van hemel en aarde mag DNA misschien wel veranderen…

Diep van binnen zijn we allemaal hetzelfde. We hoeven niks te bereiken, we zijn allemaal liefde. Alles is liefde. Ik maak het hart weer open en open de geest, helderheid. Doen wat je voelt dat je mag doen, nu niks. Ik word me weer bewust van de grote liefde die alles doordringt en word steeds rustiger en stiller. Een diep geluid zingt in mij.

Hoe open jij jouw/ het hart en geest? Schrijf gerust via info@carolienjonkman.nl of kijk op staging2.carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.