gewoon carolien contact met overledenen

Heerlijk vind ik het als mensen zelf contact met overleden dierbaren ervaren. Als mensen zichzelf dat toestaan en zich overgeven aan dat wat er gebeurt, willen veel overledenen graag communiceren. Ik geef uitleg en woorden aan dat wat er gebeurt en de meeste mensen komen dan snel in ontspanning. Stap voor stap vinden we de ingang voor overledenen om met jou te communiceren. Die ingang kan via helder horen, helder zien, weten, voelen of nog anders zijn. Mensen hebben de eerste keren dat ze hun dierbaren ervaren, gedachten dat zij het verzinnen. Ik mag dan informatie geven welke ik niet kan weten. Dat geeft bevestiging.

Een mevrouw had veel dierbaren met wie ze graag wilde spreken. Haar man ervaart gemakkelijk overledenen en zij was wat onzeker. Omdat zij in haar hoofd had dat het contact met overledenen altijd op de manier gaat zoals bij haar man, had zij als het ware een blokkade. Haar manier was via voelen in haar lichaam, vooral haar hart en telepathie. De eerste dierbare die ‘binnenkwam’ kon ze vrij gemakkelijk na bevestiging verstaan en mee communiceren. Na een aantal minuten met zijn drieën, gingen haar schoonvader en zij, na mijn vraag of dat oké voor haar was, samen verder communiceren.

De sessie erop kwam er contact met een overleden vriendin. Deze vriendin had door haar omstandigheden aan het eind van haar leven nog weinig levenskracht in haar lichaam, de zenuwverbindingen van haar geest met haar lichaam waren in de laatste levensfase steeds meer verbroken. Dat maakte het voor mijn cliënte moeilijk om haar via het lichaam te voelen. Vragen zijn beantwoord, zaken uitgesproken en wow, wat een bijzondere situatie had deze overleden mevrouw gekozen. Wij, de overledene, de mevrouw en ik, waren onder de indruk dat we dit mochten meemaken.

Een andere mevrouw, oorspronkelijk uit een ander land, kwam met gezondheidsklachten bij me. Al meteen kwam haar vader door. Ik mocht haar begeleiden tot zij zelfvertrouwen had met betrekking tot het communiceren. En al gauw sprak de mevrouw hardop allerlei voor mij onverstaanbare woorden. Door beelden wist ik waar het gesprek over ging en als dat nodig was, kon ik uitleg geven. Veel tranen van geluk. Wat fijn dat ik dit mag meemaken.

Overleden mensen komen als zij dat willen of als je ze vraagt om te komen. Toch zeggen sommigen dat je overledenen met rust moet laten. Hoe is dat voor jou? Hoe weet jij of een ziel bij je aanwezig is? Wil je zelf zaken ervaren, neem gerust contact op via info@carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.