genomineerden onderneming van het jaar

De genomineerden voor de verkiezing ‘Raalter Onderneming van het jaar’ (ROJA) zijn bekend. In de categorie Detailhandel gaan Zorgwinkel Salland, Azerty en Groenrijk strijden voor de titel. Melkveehouderij Rudie Freriks uit Luttenberg, Varkenshouderij Marcel en Karin Gerner uit Mariënheem en Melkveehouderij Marcel Strijtveen uit Lierderholthuis doen in de categorie Agrarisch een gooi naar de titel. In de Categorie Handel, industrie en dienstverlening mag EG Engeneering, Maan Special products of Autotechniek Luttenberg zich op 26 augustus Raalter onderneming van het jaar noemen.

Alle in de gemeente Raalte gevestigde bedrijven, konden meedingen naar de titel ROJA-2011. Konden, want iedereen had de mogelijkheid om een onderneming die zich in positieve zin weet te onderscheiden aan te melden voor een kans op de titel.

De genomineerde bedrijven zullen de komende weken bezocht worden door de jury. Deze zal onder andere kijken naar in het oog springende prestaties, innovatieve ontwikkelingen, maatschappelijk en/of sociale betrokkenheid, milieubewustzijn, het vergroten van de bekendheid van Raalte en klantgerichtheid.

De verkiezing wordt dit jaar voor de achtste keer gehouden door de Stichting Stöppelhaene en de gemeente Raalte. Deze uitverkiezing is inmiddels uitgegroeid tot een bekende en eervolle onderscheiding voor ondernemers die gevestigd zijn in de gemeente Raalte. Het jaarlijks stijgende bezoekersaantal van de ondernemersmiddag geeft aan dat de ROJA verkiezing een succes is.

De winnaars worden op vrijdagmiddag 26 augustus bekend gemaakt tijdens de ROHA-bijeenkomst in de Sallandse Herberg. Alle negen genomineerden worden voorgesteld met door RTV Raalte gemaakte filmpjes. Vervolgens zal juryvoorzitter notaris Mark Oors bekend maken welke bedrijven zich een jaar lang Raalter Onderneming van het Jaar mogen noemen.

Anders dan andere jaren is dat Sallandse Herberg om 16.30 uur open gaat en het programma stipt om 17.00 uur begint. Na de bekendmaking, rond 18.00 uur, is er tot 19.30 uur volop gelegenheid na te borrelen en te toasten op en met de winnaars. De ROJA-bijeenkomst wordt dit jaar gepresenteerd door RTV-coryfee Carrie ten Napel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.