geen geld voor aanpak parkeren vv heino

De gemeenteraad vindt dat het college van B&W met een financieel realistisch voorstel moet komen voor de begrotingsvergadering in november. Tot die tijd moeten de plannen dus nog flink bijgeschaafd worden. Wel erkent de hele gemeenteraad dat er grote problemen in het parkeren bij het sportpark zijn, dus dat er iets moet gaan veranderen, dat staat vast.

De SP en de VVD steunden het voorstel van het college echter wel. Egbert den Daas van Lokaal Alternatief onthield zich van een mening en van stemming. Als naaste buurman van het sportpark wil hij de schijn van belangenverstrengeling voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.