geen blanco cheque voor carmel college

In plaats van de voorgenomen 9,2 miljoen euro, maakte de gemeenteraad donderdag ‘slechts’ 200.000 euro vrij, voor een gedegen onderzoek naar het kostenplaatje en de haalbaarheid.

De gemeenteraad wil namelijk niet tegen een structurele financiële verplichting aanlopen, maar liever in één keer een groot bedrag beschikbaar stellen, waardoor stucturele lasten voor de gemeente gedrukt worden.

De VVD en SP stemden als partijen tegen dit voorstel van Gemeentebelangen en het CDA. De rest van de partijen stemde voor, behalve GB-raadslid Wim de Hair. Hij kan zich niet in de plannen vinden en wil dat er gekeken wordt naar andere locaties dan de huidige aan de Hofstedelaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.