fysiotherapie salland op hoog niveau

Fysiotherapie Salland heeft de Plus-audit gehaald. Wat betekent dat nou een Plus-audit? Dit geeft aan dat Fysiotherapie Salland voldoet aan de eisen voor het hoogste kwaliteitsniveau, die de zorgverzekeraars Agis, Achmea en Menzis stellen.

Bij de Plus-Audit wordt de hele praktijkorganisatie beoordeeld en de kwaliteit van de behandelingen, aan de hand van de patiëntendossiers, beoordeeld. Van de 9000 fysiotherapiepraktijken hebben tot nu toe maar 35 praktijken de Plus-audit gehaald.

Na de fusie in 2009 is dit een mooie beloning voor het werken aan een goede organisatie waarin de kwaliteit van de fysiotherapie voorop staat. Het voelt voor het team van Fysiotherapie Salland als het krijgen van een “Michelin Ster”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.