Home / archiefcentraal / fysiotherapie salland op hoog niveau

fysiotherapie salland op hoog niveau

Fysiotherapie Salland heeft de Plus-audit gehaald. Wat betekent dat nou een Plus-audit? Dit geeft aan dat Fysiotherapie Salland voldoet aan de eisen voor het hoogste kwaliteitsniveau, die de zorgverzekeraars Agis, Achmea en Menzis stellen.

Bij de Plus-Audit wordt de hele praktijkorganisatie beoordeeld en de kwaliteit van de behandelingen, aan de hand van de patiëntendossiers, beoordeeld. Van de 9000 fysiotherapiepraktijken hebben tot nu toe maar 35 praktijken de Plus-audit gehaald.

Na de fusie in 2009 is dit een mooie beloning voor het werken aan een goede organisatie waarin de kwaliteit van de fysiotherapie voorop staat. Het voelt voor het team van Fysiotherapie Salland als het krijgen van een “Michelin Ster”.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.