forse uitbreiding bij plus severijn

Deze wensen gaan niet alleen over assortiment maar bijvoorbeeld ook over duurzaamheid en

het verbeteren van de gevoelstemperatuur in de winkel. Daarom worden alle hoge koelingen van glazen deuren voorzien en krijgt de diepvries LED verlichting. Tevens worden alle versafdeling flink uitgebreid en gaat de styling over op warme bruin tinten die kenmerkend zijn voor de nieuwste Plus-formule: Briljant. De Plus Briljant formule kent enkele zogenaamde focusafdelingen, afdelingen die wat assortiment betreft onderscheidend zijn.

Voor Plus Severijn zijn dat de broodafdeling, de AGF afdeling (zelf vers sap persen) en de wijnafdeling met bijzondere wijnen en een digitaal informatiesysteem. Ook komt er weer een servicebalie en wordt er een slijterijafdeling toegevoegd.

Johan Severijn is lang op zoek geweest naar een andere locatie om zijn supermarkt verder te optimaliseren, echter alle ander alternatieven bleken om diverse redenen niet uitvoerbaar.

Het huidige pand krijgt een zeer grondige verbouwing waarin ook de entree naar de Dorpsstraat wordt verplaatst en er eigenlijk binnen de bestaande muren een compleet nieuwe winkel wordt gebouwd, inclusief nieuwe vloer en nieuw plafond. “Om dit alles te realiseren, is het wel noodzakelijk dat we twee weken sluiten”, aldus Johan Severijn. “Om de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken hebben we besloten van 21 september tot en met 5 oktober de winkel te sluiten. Dat is gedurende de Ponyweek. Voor de opening hebben we eerst op 5 oktober een open huis en vanaf 6 oktober staan wij weer elke dag klaar voor onze klanten en willen wij laten zien dat ook een complete moderne supermarkt zeker in Heeten thuis hoort!”

De opening zal met feestelijke acties gevierd worden, waarin ook Handbalvereniging Plus Severijn Heeten en voetbalvereniging SV Heeten een belangrijke rol spelen. “Wij zijn klaar voor de toekomst”, zegt Severijn. “Samen met ons volledige team van medewerkers zijn wij ons bewust van onze kwaliteiten, om echter nog een stapje extra te doen voor onze klanten nemen wij deel aan de verkiezing Beste supermarkt van Nederland, hierin meten wij ons met alle formules van Nederland en willen we nog meer leren hoe onze winkel te verbeteren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.