flinke domper voor elshoffeest

Het grote spektakelstuk van het feest, de stuntvliegshow op zaterdagmiddag, kan niet doorgaan door het natte land. “Het is gewoon niet veilig voor de piloten. We konden het nog wel in aangepaste vorm door laten gaan, maar we houden hier niet van half werk. Ook is het terrein niet te betreden voor het publiek.” Ook het luchtballonvaren kan geen doorgang vinden. De 144 oldtimertrucks vertrekken naar Holten, ze kunnen het drassige terrein niet betreden en zetten hun meeting daar voort.

Toch laat de organisatie het koppie niet hangen. “Het feest der feesten gaat gewoon door hoor. De Dance classics van vanavond gaat door, de volksspelen gaan door, het laptopwerpen gaat door, het volleybal gaat door en natuurlijk komt Diep Triest zaterdagavond!” vertelt Simone. Ook het bierfeest gaat door en de kermis blijft gewoon staan. “Die gaat vrijdag in de loop van de middag open.”

“We moeten een paar aanpassingen in het programma doen, maar het feest op zich gaat gewoon door!” Het programma is te vinden op staging2.elshoffeest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.