figuurzagen met een kettingzaag in wijhe

Het was afgelopen donderdag weer gezellig in de Langstraat Wijhe. Daar werd namelijk weer de Jaarmarkt gehouden. In de winkelstraat stonden vele kraampjes, er werd muziek gedraaid, er stond een springkussen en de terrasjes waren vol. Ook Vrielink Makelaars liet zich zien. Of beter gezegd: horen.

Het kantoor had de Jaarmarkt namelijk een houthakkersdemonstratie aangeboden. Alleen werd het hout niet gehakt, maar maakte een kettingzaagkunstenaar prachtige beelden. Zelf noemde hij zijn hobby ‘Figuurzagen met een kettingzaag’.

De demonstratie trok al veel bekijks, maar voor diegenen die het gemist hebben is er een herkansing. De act is ook te zien tijdens de Wijhese Diekdagen in september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.