fietstocht en zomermarkt bij het averbergen

De jaarlijkse fietstocht en zomermarkt van woon- en zorgcentrum Het Averbergen in Olst is dit jaar op 16 juli.

Voor de fietstocht “Rondom Olst” zijn twee routes uitgezet van 20 en 30 km. Inschrijven voor de fietstocht kan vanaf 9.30 uur tot 11.00 uur bij de hoofdingang van Het Averbergen. Kosten Volwassenen zijn 5 euro en voor kinderen is het 2,50 euro. Dit is inclusief een versnapering onderweg en een consumptiebon voor de zomermarkt.

De zomermarkt en rommelmarkt zijn van 10.30 uur tot 15.30 uur . De kramen zijn opgesteld langs het wandelpad op het grasveld bij de hoofdingang. Op het gebied van welness kan je terecht voor demonstraties voetreflexologie en handmassages en bij de Beter Horen Bus kan je jouw gehoorleeftijd testen. Dit jaar zijn er speciale kinderactiviteiten met kleedjesmarkt, grabbeljurk, springkussen, schminken en knutsel activiteiten

Er zal zowel buiten als binnen gelegenheid zijn om koffie,thee of een drankje te nuttigen. En er zijn eettentjes met kruudmoes, vis, een broodje gehaktbal en ijs.

De opbrengst van de markt en de fietstocht gaat naar het activiteitenprogramma van de bewoners en de aanschaf van duurzame materialen. De opbrengst wordt verdubbeld vanuit het premieplan van het Nationaal Ouderen Fonds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.