fietsend en struinend langs tuinen

“Struinen langs Tuinen” werd op 7 juli gefietst. Heel wat mensen hadden zich opgegeven voor dit arrangement. De stemming in de tuin van Elly Bekema was goed en de mensen waren onder de indruk van de kleuren en de bijzondere vormen in deze romantische tuin. De bezoekers kregen in deze tuin een beschrijving mee, waarin uitleg stond over de verschillende planten.

Na deze tuin ging iedereen per fiets via een route, langs Den Aalerdinck, langs drie andere tuinen in de omgeving van Raalte. In de Oosterse tuin stonden ook Oosters hapjes klaar. Achter de Elshofschool konden de fietsers terecht in de vlindertuin van Anneletty Schumacher. Deze vlindertuin is in 2010 samen met vrijwilligers aangelegd en wordt onderhouden door een vaste groep natuurliefhebbers.

Anneletty Schumacher is samen met haar man Frank, eigenaar van Boerderij Ruimzicht in Wijhe. In hun tuin konden gasten genieten van de grote vijver en kunst.

De route is elke donderdag tot en met 28 juli te fietsen. De start is tussen half 10 en 11 uur vanaf de VVV/ANWB Raalte, de route is daar verkrijgbaar is voor 8,00 euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.