fietsdriedaagse lemelerveld helemaal terug

Na drie jaar afwezigheid is de fietsdriedaagse weer terug in Lemelerveld. Na een goede start op maandagavond werd op de tweede avond de 200ste deelnemer bijgeschreven. Zelfs op de laatste avond waren er nog ongeveer vijftien dagjesmensen, zodat er in totaal over de 250 fietsers hebben kunnen genieten van de routes rondom Lemelerveld. Het was zelfs zo gezellig op met name de rustpunten, dat éen kind Marit Kloosterman ‘bij een stempelpost helemaal vergeten was te stempelen, daar een paar kilometer later achter kwam, maar wel helemaal teruggefietst is om de kaart wel vol te krijgen. Stralend kon zij ook op de laatste avond een mooie medaille in ontvangst nemen.

De routes waren uitgezet door de stichting Kultuurhus in samenwerking met de Wielerclub. Een groep enthousiastelingen hebben de draad weer opgepakt en gesteund door het fantastische weer en de oude stempelaars werd het een succes. Ze konden dan ook goede reacties in ontvangst nemen. Polyhymnia maakte de feestvreugde compleet en voor iedere deelnemer lag er behalve een stel vermoeide spieren ook nog een blijvende herinnering klaar, een mooie medaille gesponsord door de Rabobank. Als het aan de organisatie ligt komt het evenement volgend jaar weer terug.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.