feestweek voor obs elshof

Ter gelegenheid van het 250-jarig bestaan houdt Openbare Basisschool Elshof vanaf 11 juli een feestweek. Er wordt een kunstwerk onthuld door de oudste leerling Meneer Hietberg, en één van de jongste leerling, Tygo Blokpoel. Deze week dus geen taal en rekenen, maar Oudhollandse spelletjes, vliegers maken, een bezoek aan het Openluchtmuseum in Arnhem, een vossenjacht en een musical over historie van de school.

De musical wordt opgevoerd op 13 juli en op 14 juli is het jubileumfeest. Een aantal moeders heeft voor alle kinderen Oudhollandse kleding gemaakt en voor het jubileumboek is er een groepsfoto gemaakt.

Op school is er een tentoonstelling over de school in vroegere tijden. Voorafgaand aan de feestweek is er op 7 juli een sponsorloop georganiseerd. Alle kinderen lopen volgens een bepaald traject zo veel mogelijk rondjes op het sportveld naast de school. Ze worden hiervoor door familie en bekenden gesponsord. De opbrengst is gedeeltelijk bestemd voor het feest, maar het grootste gedeelte zal gaan naar de cliniclowns. Dit was een idee van de leerlingenraad. De kinderen van de Elshof vieren feest, maar denken ook aan kinderen, die geen reden hebben om feest te vieren, omdat ze ernstig ziek zijn en waarvoor een moment van vrolijke ontspanning zo belangrijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.