Home / archiefcentraal / feestweek elshof feestelijk van start

feestweek elshof feestelijk van start

Maandagmorgen werd het kunstwerk op Openbare Basisschool Elshof onthuld door de oudste leerlingen, Meneer Hietberg en één van de jongste leerlingen, Tygo Blokpoel. In ouderwetse klederdracht vieren de leerlingen van de school hun feestweek. Voor het 250-jarig bestaan van de school is er in de week van 11 juli voor de leerlingen allerlei ouderwetse spelletjes bedacht.

De kinderen mogen de rest van de middag nog volop meedoen met het stoelendansen en allerlei andere spelletjes. Voor de rest van de week is er nog genoeg te doen, maar geen taal en rekenen. Vliegers maken, een bezoek aan het Openluchtmuseum in Arnhem, een vossenjacht en nog een musical over de historie van de school.

Alle kinderen dragen ook ouderwetse kledij, deze zijn door een aantal moeders in elkaar gezet.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.