feestspektakel geurenpop in hellendoorn

‘Geurenpop’ keert dit jaar voor de 29ste keer terug. Stichting Popbelang Hellendoorn organiseert dit hele feestspektakel. Geurenpop is ontstaan om de bouwvak in te luiden op een gezellige en ongedwongen sfeer in het parkje De Geuren in het centrum van Hellendoorn. Het festival is elk jaar weer gratis. De feestspektakel barst op 29 juli om 20.30 uur los.

De eerste band die de aftrap zal geven is Poor John. Op de poster staat nog dat Blues Kings op treed maar de zanger heeft zijn schouder gebroken. Poor John neemt het dus over, het is een feestband met een boodschap. Onlangs traden ze nog op tijdens Hellendoorn OpenAir.

De Hoofdact is RIGBY, bekend van de Grolsch reclame (Plop) en optredens in De Wereld Draait Door. Voor meer informatie ga je naar staging2.popbelanghellendoorn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.