elshoffeest ondanks weer prima geslaagd

“Maar door gewoon te gaan feesten en door gewoon alle andere dingen te doen werd het weer een fantastisch feest. Al vanaf woensdag was de feesttent in gebruik, eerst met een musical over de geschiedenis en de toekomst van de Elshofschool die dit jaar 250 jaar bestaat. Op donderdag was er een gezellige jubileumavond waar jong en heel oud op af kwamen. Oude verhalen, mogelijk aan gedikt door de tijd, werden weer op gehaald. De vrijdag zou in het teken hebben gestaan van de opbouw van de grote drie. Maar uit veiligheidsoverwegingen werd de vliegshow afgelast, door de drassige grond konden de vrachtwagens niet het land op en de wind maakte het voor de standhouders van de braderie niet mogelijk om op te bouwen.”

“Misschien door de teleurstelling of omdat het altijd zo is werd er op de vrijdag avond goed gefeest. De Barcode-band gaf een schitterende show, er werd flink gedanst. Op zaterdagochtend werd er met de nodige wattigheid in de hoofden sportief begonnen met het volleybaltoernooi wat dit jaar voor de derde keer op rij door het team Total Loss gewonnen werd. De wisselbeker is nu in hun bezit, Bij de ‘Nieuw-Hollandse’ spelen kon je laptopwerpen (en een laptop winnen), buikschuiven over een tropische glijbaan, betonmolen darten, doelschieten en buksschieten. Een traditie uit de oud Hollandse spelen was natuurlijk de stoelendans. Hier werd door de deelnemers fanatiek gestreden waardoor het soms wel stoelworstelen leek. De zaterdag avond was geheel ‘Diep Triest’ en dat had niets met de regen te maken. De geweldige coverband ‘Diep Triest’ gaf een show waarin zij van Hollandse hits naar tropische sferen gingen. En met hun 31 graden act brak de zon om middernacht goed door.”

“Zondagmorgen mochten de koren de aftrap nemen van deze dag. In de tent kon je luisteren naar een drietal koren. ‘s Midddags nam de band Palemiger Spatzen het over. Lange tafels en pullen bier en veel schlagermuziek moest het een feest worden. Dit is aardig gelukt nadat er genoeg mensen op de been waren rondom het kermis terrein en in de tent,” sluit Schuurman af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.