elshoffeest de musical

. Samen met STT productie uit Olst en enkele bewoners van de Elshof is er een musical geschreven speciaal voor de Elshofschool en wat ook ging over de school.

De Elshofschool heeft met de 41 leerlingen van de school een knappe prestatie geleverd. Alle kinderen van de school hadden een rol gekregen in de musical. De één met een wat grotere rol, de ander een iets kleinere rol. Nadat ruim 200 bezoekers binnen waren gestroomd kon het beginnen. Met veel dans, zang en live muziek ging het dak eraf.

Na de geslaagde musicalavond kunnen de leerlingen zich opmaken voor het Jubileumfeest wat donderdagavond om 20.00 uur begint. Vanaf 18.00 uur is de school geopend en om 20.00 uur gaat iedereen de feesttent in waar het feest verder gaat. Het boek wat speciaal geschreven is over de school wordt vanavond ook onthuld. Iedereen die maar iets voor school betekend heeft is van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.