eerste klant voor werkplaats van schulten

De witte Ford S-Max van Cobie en Rob te Nijenhuis uit Hummelo is de eerste auto die een onderhoudsbeurt heeft gekregen bij de onlangs geopende garage van autobedrijf Schulten in Raalte. Rene Schulten had de auto in februari aan het echtpaar geleverd. Destijds was hij nog directeur van een andere Ford vestiging. Bij de onderhoudsbeurt had de auto ruim 22.000 kilometer op de teller.

Cobie en Rob te Nijenhuis zijn al jaren trouwe klanten van Rene Schulten en rijden beiden al vele jaren tot volle tevredenheid in een Ford personenwagen. Deze witte Ford S-Max is alweer hun vijftiende Ford personenwagen. Begonnen in de garage van Rene Schulten in Raalte zijn zij Rene trouw gebleven en hebben hun auto’s altijd via hem, waar hij ook in het land werkzaam was, gekocht. Ook voor de reguliere onderhouds-en reparatiebeurten wisten zij hem te vinden.

Cobie te Nijenhuis: “De eerste auto die wij bij Rene kochten, was een rode Ford Escort en de manier waarop Rene zaken deed, sprak mij zeer aan. Wij werden op een prettige manier te woord gestaan en Rene heeft een eerlijke en prettige manier van zakendoen. Je weet bij hem waar je aan toe bent. Net zoals ik in mijn huidige functie als salesmanager hou ik van eerlijk zaken doen. Ook de aftersales is goed en ook over de service in de werkplaats ben ik altijd zeer tevreden. Goed opgeleide ervaren monteurs waar je van op aan kan. Door het systeem van Ford weet je bij onderhoud en reparaties altijd waar je aan toe bent. Ik kan, en dat zeg ik namens mijn man Rob, deze garage van harte aanbevelen voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en voor het onderhoud. Wat betreft de huidige Ford S-Max ben ik erg tevreden. Per jaar rijd ik meer dan 45.000 km en heb daarvoor een auto nodig die veilig, comfortabel en ruim is. Het is mijn tweede bureau.”

Ook haar man Rob te Nijenhuis rijdt natuurlijk in een Ford. “Deze keer heb ik gekozen voor een Ford Focus Cabriolet. Samen gezellig toeren. Open rijden is vooral leuk op een zwoele zomeravond met de sterren boven je.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.