eerste hulp niet kijken maar doen

E.H.B.O Vereniging Heeten start in September met een nieuwe EHBO cursus. Net als vorig jaar gaat het om een cursus E-learning. De cursus neemt 3 tot 4 maanden in beslag.

In één maand tijd kun je de theorie leren, gewoon heel simpel. Thuis achter de computer, weke dag of avond jou het beste uitkomt. In deze cursus worden op de computer allerlei situaties uitgebeeld. Daarna wordt er uitgelegd hoe je moet handelen en wat je absoluut niet moet doen. De lessen worden afgesloten met het toetsen van de kennis.

Nadat je de theorie hebt gehaald begin je met de praktijklessen. Dit zijn zeven avonden van 2,5 uur, deze lessen worden gegeven in de Bernadette school in Heeten. Op deze avonden is er veel aandacht voor diagnose, stabiele zijligging, verbandleer hartreanimatie en natuurlijk het gebruik van de AED.

Aansluitend wordt er een examen afgenomen. Voor meer informatie over de cursus kun je contact opnemen met Carolien Heuven 0572 382987 of Hans Lamers 0572 321741 of via ehboheetennieuwheeten@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.